Fest og underholdning


SKRATTVATTEN er boblene i champagnen, rosinen i pølsa, prikken over i’en etc, og vil løfte stemningen på ethvert arrangement. De kan bookes som underholdning til f.eks firmafest, jubileum, garasjesalg, konfirmasjon, kulturelle arrangement og kongelige bryllup. I sin allsidighet stiller de også gjerne opp som trekkplaster til en utstilling el.l., og har du problemer med å rekke din kjæres fødselsdag kan Skrattvatten videreformidle din hilsen med melodiøs sjarme.

SKRATTVATTEN kan bookes inn til offentlige og private arrangementer, og stiller på alt fra kongelige bryllup, disputaser og åpning av universiteter, til julebord, jubileum og farmors 80-årslag. Vi har et variert repertoar som kan settes sammen i større eller mindre bolker alt etter kundens ønske. Vi har også et eget julereportoar til julebord o.l.

Lurer du på hva vi kan tilby, pris og reportoar, eller er du usikker på om vi har noe å tilføre DITT arrangement, så nøl ikke med å ta kontakt, ta gjerne en titt på hva vi har gjort tidligere.

SHOWREEL 2019

Hjem | Book oss! | Fest og underholdning