SKRATTVATTEN


SKRATTVATTEN er en vokalgruppe med base (men uten bass) på Ås. Gruppa kom sammen i starten av 2018 og hadde sin første offentlige opptreden 26.mai 2018 i egen bygd. Gruppa har et variert repertoar av pop, viser og jazz, og vil etter hvert by på stadig mer av egenprodusert materiale. Utover gnistrende vokalprestasjoner og sydende sjarm er gruppa kjent for sin pikante humor, finurlige limricker og underholdende mellomsnakk.

SKRATTVATTEN er boblene i champagnen, rosinen i pølsa, prikken over i’en etc, og vil løfte stemningen på ethvert arrangement de måtte innfinne seg på, og kan bookes som underholdning til f.eks firmafest, jubileum, garasjesalg, konfirmasjon, kulturelle arrangement og kongelige bryllup. I sin allsidighet stiller de også gjerne opp som trekkplaster til en utstilling el.l., og har du problemer med å rekke din kjæres fødselsdag kan Skrattvatten videreformidle din hilsen med melodiøs sjarme. Skrattvatten tar også modelloppdrag.

SKRATTVATTEN består av Harriet Müller-Tyl, Kristine Mari Hansen, Tor-Einar Skog, Filip Ihrsen og Kristine Victoria Magnus. Gruppemedlemmene kommer opprinnelig fra henholdsvis Ås, Ballangen i Nordland, Porsgrunn, Uppsala i Sverige og Bergen, men gruppens base er nå Ås i Akershus. Les mer om gruppemedlemmene.


Hjem | SKRATTVATTEN